Puurland Grootverbruik

Puurland Grootverbruik is een digitale marktplaats en vormt de schakel tussen lokale & regionale leveranciers en bedrijven in de regio Arnhem.
Deze leveranciers zijn zowel (biologische) boeren als ook lokale ondernemers in Arnhem die de mooiste en overwegend regionaal geproduceerde producten aanbieden.
Puurland Grootverbruik is een initiatief van Groene Rijders en Puurland.
Door het bundelen van onze ervaring met CO2 neutraal transport en regionaal voedsel kunnen wij al het moois dat door lokale en regionale leveranciers worden aangeboden op een duurzame manier bij de afnemers bezorgen.
De klanten van Puurland Grootverbruik – zowel afnemers in de horeca als bedrijven en bedrijfskantines – kiezen voor onderscheidende en lokale producten, en profiteren van de toegevoegde waarde, smaak en versheid van mooie producten uit de regio. Producten kunnen eventueel tijdelijk bij Groene Rijders/Puurland Grootverbruik worden opgeslagen
Aanmelding bij Puurland Grootverbruik is kosteloos, ook is er geen afnameverplichting.

Bestellen via Puurland Grootverbruik is eenvoudig en makkelijk, meld u nu aan als klant van Puurland Grootverbruik en profiteer meteen.

Start met lokaal inkopen

Hoe werkt het

Puurland Grootverbruik biedt een compleet assortiment van regionale producten voor horeca en zakelijke gebruikers.Het assortiment bestaat o.a uit:

Vlees van Slagerij Putman

Vis van de Visbroertjes

Zuivel van IJsseloord

Groente van de Horsterhof

Brood van Ton van Otterloo

Voor lokale leveranciers verzorgen wij de verbinding naar de afnemers, het transport, facturering en betalingen.

Elke leverancier heeft zijn eigen winkel op Puurland Grootverbruik. Alle producten kunnen ook per categorie worden bekeken en besteld.
Bestellingen die ‘s avonds voor 23 uur worden geplaatst kunnen in de regel de volgende ochtend al worden geleverd, op de betreffende leverancierspagina vindt u meer informatie. Omdat veel leveranciers hun producten ambachtelijk bereiden worden deze vaak uitsluitend op bepaalde dagen uitgeleverd.
Beschikbare volumes zijn up-to-date en het assortiment kan dagelijks worden aangepast.
Facturatie vindt eenmaal per week plaats door Puurland Grootverbruik. Incasso van de betaling is na 3 dagen vanaf de verzending van de factuur.
Voor meer informatie neemt u contact op met Info@puurlandgrootverbruik.nl

Het team

steven koster

Steven Koster en het rijders team van Groene Rijders zorgen met de elektrische bakfietsen  van Groene Rijders  voor de distributie in de stad.

Neem contact op
Pauline Pels

Johan van Rietschoten is samen met Steven Koster oprichter van Groene Rijders en Puurland Grootverbruik

Neem contact op

Contact / Afhaalpunt

Puurland Grootverbruik
Spijkerstraat 125
6828 DC Arnhem

info@puurlandgrootverbruik.nl
06 – 51 050 689

Route via Google maps